Osmaniye Yangın - Dovrl8cv7gqium - Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar.

Osmaniye Yangın - Dovrl8cv7gqium - Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar.. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577.

19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Osmaniye son dakika haberleri :

Osmaniye De Orman Yangini Cikti Alevler Evlerede Sicradi
Osmaniye De Orman Yangini Cikti Alevler Evlerede Sicradi from media-cdn.t24.com.tr
Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı.

Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları.

Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Kzqpwlvioi6eim
Kzqpwlvioi6eim from www.gunboyugazetesi.com.tr
Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577.

Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Hatay Trabzon Kahramanmaras Ve Osmaniye De Orman Yanginlari
Hatay Trabzon Kahramanmaras Ve Osmaniye De Orman Yanginlari from www.gazeteemek.net
Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları.

Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı.

Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama